مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مشاور املاک

ملکی را به قیمت 3150000000 تومان خریداری کردم و در ساعت 10 شب قولنامه ای در مشاور املاک نوشتیم و مبلغ 50 میلیون تومان به فروشنده دادم بعد در ساعت 10 صبح روز بعد با فروشنده به توافق رسیدیم و معامله را فسخ کردیم ولی مشاور املاک برای قولنامه ای که حتی کد رهگیری هم نداشت از من کمیسیون دو طرف معامله را هم گرفت و من دنبال شکایت هستم

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
با عنایت به اینکه قرارداد به امضای هر دو طرف رسیده، اقاله بعدی قرارداد، مجوز استرداد مبلغ پرداختی به کمیسیون املاک نمی باشد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به صنف مشاورين و يا تعزيرات مراجعه نماييد

البته قرار داد داراي ايراد نبوده و تنظيم شده و بايد در اين فرض كميسيون پرداخت شود