مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مسئولیت

با عرض سلام و ادب. پدر بنده در ساختمانی که بیمه بود جراحاتی برداشت کارفرما به مدت سه سال ما را از شکایت منصرف نمود که در حال تکمیل پرونده بیمه است و دیه را پرداخت مینماید که بالاخره ما موضوع را از طریق دادگاه پیگیری نمودیم و در شکایت از شخص کارفرما شکایت نمودیم. هم اکنون حکم قطعی صادر شده ولی شعبه اجرای احکام نامه پرداخت دیه را به بیمه ارسال مینماید و دو بار تا به امروز حکم ابلاغ جهت تسریع در پرداخت دیه را به بیمه داده است. سوال بنده این است که میتوانیم خواستار پرداخت مبلغ دیه از اموال شخص کارفرما باشیم و بیمه طرف حساب ما نباشد؟ چندبار این حکم به صورت ابلاغ باید به کارفرما ابلاغ شود تا بتوان حکم جلب یا توقیف اموال و یا حساب گرفت؟ با توجه به کسالت پدرم در صورت فوت ایا دیه به ورثه تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام 1 - مراحل وفرایند پرداخت خسارت در شرکت های بیمه درصورتی که مدارک کامل باشد با سرعت پرداخت می گردد لذا پیشنهاد می گردد بادردست داشتن شماره پرونده در شرکت بیمه گذار بصورت اصولی کاررا پیگیری نمائید قطعا به نتیجه می رسید 2 - اصولا شخص درمقابل شکایت شما محکوم شده است وشرکت بیمه با تعهدی که به شخص مقصرداده است بیمه را از طرف ایشان پرداخت می نماید لذا صدور اجرائیه علیه محکوم شده هیچ منع قانونی ندارد وشما می توانید از اجرای احکام درخواست وصول مطالبات وخسارات را از اموار وی بخواهید 3- درصورت فوت محکوم له حقوقی بیمه ای مد نظر به ورثه منتقل می گردد وبا ارائه گواهی حصروراثت امکان مطالبه ان ازسوی همه ورثه ویا احدی از ورثه که از بقیه وکالت رسمی داشته باشد امکان پذیر است موفق باشید