مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازنشستگی

سلام. آقای 60 ساله که 4 سال آخر سابقه خود را بیمه بیکاری دریافت کرده است. برای بازنشستگی اقدام کرده. مستمری بازنشستگی ایشان بر اساس 2 سال آخر حقوق دریافتی از کارفرما محاسبه میشود یا آن چه در 2 سال آخر سابقه به عنوان بیمه بیکاری دریافت میکرده؟

پاسخ ها :

نحوه محاسبه مستمری بازنشستگی محاسبه مستمری بازنشستگی مستمری بازنشستگی بازنشستگی مستمری