مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه مستمری در صندوق بازنشستگی کشوری در صورت انتقال کسور حق بیمه از صندوق دیگر

با سلام و عرض ادب و احترام
اینجانب .... در تاریخ 1401/12/1 با پرداخت نزدیک به 130 میلیون تومان بابت انتقال کسور بیمه از صندوق تامین اجتماعی (برای نزدیک به پنج سال )بازنشسته شدم
وقتی اولین حکم بازنشستگی ابلاغ شد
دیدم بر خلاف تصور من
میزان کسور انتقال صندوق که من باید پرداخت میکردم بر اساس آخرین حکم حقوقی استخدامی که فقط یک ماه اجرا شده بود (از 1401/11/1 تا 1401/12/1 ) ، محاسبه گردیده است
اما حقوق بازنشستگی من بر اساس دو سال آخر خدمتم محاسبه شده
از نظر بنده یا باید کسور انتقال بیمه بر اساس همان معدل دو سال آخر سنجیده شود و یا چون امثال من ، برای مثلا 5 سال در آخر کار بر اساس آخرین حکم حق بیمه پرداخت میکنیم
این کسر بیمه سنگین باید لحاظ گردد .
در واقع اینجانب همه حق بیمه 5 سال آخر را بر اساس آخرین حکم پرداخت کردم
لذا مستحق نیستم که مستمری من بر اساس دو سال آخر سنجیده و ابلاغ گردد
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید قابل پیگیری و ارائه دادخواست هست و‌یا خیر
سپاس فراوان

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم جهت اظهار نظر دقیق رویت اسناد و مدارک شما ضرورت دارد