مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت نفقه توسط مرد

با سلام. شوهرم به من میگوید سرکار نمیخواهم بروم و هر روز با من دعوا میکند که خودت سرکار برو. بنده صاحب یک فرزند نیز می باشم. شوهرم ادعا دارد که خرج منزل ربطی به او نداره. خواهشمند است راهنمایی بفرمایید از چه طریق میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت نفقه توسط مرد خرجی ندادن شوهر عدم پرداخت نفقه زن عدم پرداخت نفقه فرزند نفقه