مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زن و فرزند از خانه

با سلام. شوهرم معتاد مواد صنعتی هست. میخواستم بدونم آیا میتونه من و بچه هام رو از خونه بندازن بیرون و خونه رو به یک آدم شیشه ای بفروشه؟ با این که قسط های خونه رو پسرم داده و 12 سال هست که نفقه نداده.

پاسخ ها :

بیرون کردن زن و فرزند از خانه توسط شوهر معتاد بیرون کردن زن از خانه بیرون کردن فرزند از خانه فروش خانه عدم پرداخت نفقه توسط مرد اعتیاد همسر نفقه