مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل

با سلام.
بنده سوال 90 از طریق دوستان با شرکتی آشنا شدم که کارش ثبت و تاسیس شرکت و گرید گرفتن بود که اون زمان با هم قرارداد داخلی بستیم و چکی ازشون برای دو سال گرفتم و با 5 درصد از سهام شرکت عضو هیات مدیره شدم. بعد از سال 92 که دیدم شرکتی که کارش تاسیس شرکت بوده ازش خبری نیست و شرکتی هم که من عضوش هستم برای استفاده از مدرک تحصیلی نه خروجی میده نه تمدید. از طریق معاونت ریاست جمهوری خروج از امتیاز آوری شرکت خارج شدم. اما هنوز سهامدار بودم و دیدم بقیه اعضا همکاری نمیکنن پیش خودم فکر کردم هر جایی شرکت کار بگیره مدارک شرکت را بررسی میکنن و میگن این هیات مدیره سابقه اش تمام شده نامه تمدید یا تغییرات جدید را بیارید.
با این تفکر بی خیال شدم تا سال 99 که یکی از اعضا شرکت به اتهام جعل مدرک، از من و بقیه اعضا و اون شرکت تاسیس کننده شکایت کرده.
چون شرکت ما کار کرده و مالیاتش رو نداده به مدیر عامل اداره دارایی 14 میلیون جریمه بسته که دیده همش پای خودش هست.
دوم میگه من مدیر عامل نبودم و صورتجلسه ایی که تو امضا کردی امضا من جعل بوده و تو هم با اون ها شریک هستی.
سوم میگه اون وکالتی که در دفترخانه از من گرفتن برای مدیر عاملی هم تقلبی است.
الان پرونده از طریق دادگاه اومده دست آگاهی و من تمام حرفام رو رفتم و گفتم.
مشکل اینجاست یک نفری که 5 درصد و اون سهامدار 85 درصد متواری هستن. اون شرکتی که ثبت شرکت کار میکرد زن و شوهر متواری هستن.
هیچ کسی هم نیست اداره آگاهی بتونه گیر بیاره که بعد از بازجویی واقعیت را بگه.
من هم میبینم اتهام بهم وارد شده خیلی دوست دارم واقعیت مشخص شه تا به دلیل توهین و افترا ازش شکایت کنم که گذاشتم اول بیگناهی خودم ثابت بشه که نمیدونم آیا درست هست یا نه و چی کار باید بکنم؟ آیا بذارم پرونده سیر اصلی اش رو که از اداره آگاهی بعد دادگاه طی کنه یا الان باید قدمی بردارم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظر قابل بررسی است نیازمند بررسی اسناد است اما در حال حاضر موضئعات این چنین و سو استفاده اینچنین فراوان اشت