مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

سلام.
دزد گوشی بنده پیدا شده و محکوم به حبس و شلاق شده.
برای رضایت دادن قاضی گفت اگر تا ساعت 12 روز جاری رضایت بدی پرونده را میبندم ولی اگر نیامدی حکم نهایی را صادر میکنم و به جناب دزد گفتم مثل گوشی را بخره بیاره ولی رفته و فعلا خبری ازش نیست. که احتمالا پرونده رفته برای اجراییات. چون مثل گوشیم دیگه نیست و قیمتش در زمان سرقت 4 تومن بوده ولی الان مشابه اون حدود 7 تومن است. آیا مشابه اون را میتونم طلب کنم؟ مثلا بگم این مدل گوشی را بخر تا رضایت بدم؟ اگر گوشی را بخره و رضایت بدم، مجازات زندان و شلاقش سر جاش هست یا دیگر آزاد میشه؟ نمیخوام بعد از گرفتن مالم دیگر زندان بره و شلاق بخوره، چیکار باید کرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با رضایت شما مشمول تخفیف در مجازات میشه

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برای رضایت هر شرطی میتونی بذاری و اگر بعد از صدور حکم هم رضایت بدی بنا به قانون ایین دادرسی کیفری میتونه درخواست تخفیف یا تبدیل مجازات بکنه که معمولا تبدیل به جزای نقدی میشه