مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه بدهی طلا به نرخ روز

سلام. بنده 2 سال پیش مقداری طلا خریدم که مبلغی بدهکار شدم. با وجود این که به ایشان گفتم فعلا نمیتونم بدهی خود رو بدم ایشان قبول کردن تا یک ماه پیش تسویه کردم. حالا میگه که باید به نرخ روز محاسبه بشود. هیچ قراردادی بین ما نیست و حتی در فاکتور هم امضا من نیست. آیا میتونه شکایت کنه؟ در صورت شکایت آیا قانون به نرخ روز محاسبه می کند. ممنونم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

مطالبه بدهی طلا به نرخ روز بدهی طلا پرداخت بدهی به نرخ روز طلا