مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهی مسکن مهر

با سلام.
بنده پارسال 98/10/5 مسکن مهری رو در املاک خریداری کردم که هم اکنون سند 5 برگی، برگه های وکالت نامه و مبایعه نامه دارم. بعد از استعلام، یازده میلیون بدهی داشت الان که از شرکت عمران پیامی اومده برای این که واحد آماده تحویل است. رفتم سایت دیدم مبلغ بدهی، 21 میلیون شده و خرید عرصه هم تازه با تخفیف 26 میلیون شده است که تا آخر سال 99 مهلت پرداخت داده.
بانک برای تشکیل پرونده مدارک صاحب قرارداد رو میخواد در صورتی که من اصلا ایشون رو نمیشناسم و به دلیل وکالتی بودن هیچ ارتباطی با ایشون ندارم آیا میتونم اطلاعات خودم رو ثبت کنم؟
هزینه خرید عرصه 26 میلیون به عهده بنده است یا صاحب قرارداد؟
بعد از پرداخت این گونه بدهی ها به دلیل این که صاحب قرارداد در سن بالایی به سر میبرن ادعای درخواست وام خونه رو میتونن داشته باشن؟
صاحب قرارداد هیچ گونه اطلاعاتی اعم از سفته و ضامن رو ثبت نکردن و من بابت اون 11 میلیون پرداختی هیچ فیشی ندارم.
آیا بعد از پرداخت بدهی نقل و انتقال چطوری صورت میگیرد؟ بنده تا چند ماه آینده ایران نیستم و میخواهم وکالت کاری به خواهرم بدهم آیا به مشکل بر میخورد؟
ممنونم از شکیبایی شما.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام ، پاسخ دقیق به پرسشهای متعدد شما بستگی به متن مبایعه نامه و وکالتنامه ای دارد که در دست داریدو همچنین قرارداد 5برگی که از فروشنده در دست دارید،اما به خلاصه اش اینه که اگر در متن وکالتنامه اجازه فروش به شما داده باشه همه کاری میتونید با آن وکالتنامه انجام بدید.