مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه

سلام، وقتتون بخیر.
من از همسرم جدا نشدم و یک دختر 5 ساله دارم اما جدا زندگی میکنیم. کارت یارانه دست من بود اما همسرم رفته سوزونده. من خرج زندگیم رو با یارانه و معیشتی ام میدادم. میخواستم ببینم میتونم یارانه خودم و دخترم رو جدا کنم؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. برای جدا کردن آن می بایستی طلاق گرفته باشی ولی به استانداری یا فرمانداری مراجعه کن بلکه این کار انجام شود.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم