مشاوره حقوقی رایگان - متواری شدن زندانی وثیقه دار

سلام، خسته نباشید . اگر زوج به جرم ترک انفاق کیفری محکوم به حبس یک سال باشد و پس از چند ساعت حبس وثیقه بگذارد و در موعد مقرر خود را معرفی نکند و متواری شود و پس از مدتی با حکم جلب سیار از طرف زوجه دوباره زندانی شود، آیا می تواند باز هم وثیقه بگذارد و آزاد شود؟ با تشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

متواری شدن زندانی وثیقه دار وثیقه برای زندانی نفقه فرار زندانی ترک انفاق نفقه وثیقه