مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک در طرح تعریض شهرداری

سلام. خانه ای به مساحت 155 متر دارم که بعد از مراجعه به شهرداری 20 متر آن در طرح تعریض است. حال قصد فروش آن را دارم. آیا ارزش ریالی و معامله فروش آن بر اساس وضع موجود است یا بر اساس زمین باقیمانده پس از تعریض؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنونم.

پاسخ ها :

فروش ملک در طرح تعریض شهرداری فروش ملک در طرح تعریض ملک در طرح تعریض شهرداری طرح تعریض شهرداری شهرداری