مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک

با سلام. ببخشید مدت سه سال پیش خانه ام را فروخته ام و وکالت محضری هم داده ام. هیچ گونه پولی به حساب من واریز نشده است و هیچ مدرکی هم ندارن که به من پول داده باشند. آیا میتوانم وکالتم را پس بگیرم و خانه ام را بردارم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ابتدا با ارائه اظهارنامه به خریدار اعلان فسخ کرده و بعد از آن دادخواست اعلان فسخ به طرفیت ایشان به جهت عدم پرداخت ثمن معامله ارائه دهید