مشاوره حقوقی رایگان - تصادف روی پل

سلام. همسر من 21 آبان به علت لغزندگی جاده خیس و نبود گاردریل و تخطی از سرعت مطمئنه داخل پل افتاده و دچار شکستگی پای راست شده است. اکنون میخواستم بدانم در قانون چه اقدامات ایمنی را پل ها حتما باید داشته باشند؟ چون ما با راهداری 50-50 شده ایم. اما می گویند که این دلایل برای راهداری کافی نیست و باید دلایل بیشتری داشته باشید تا بتوانید راهداری را قانع کنید. حالا میخواستم این دلایل بیشتر را از شما عزیزان بپرسم. لطفا من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام هر نظریه کارشناسی قابل اعتراضه .حضوری مشاوره بگیرید.

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

ابتدا به قوانین راهنمایی رانندگی برای اطلاعات بیشتر به کارشناسی در رشته تصادفات مراجعه کنید