مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک

با سلام. زمین مسکونی به متراژ 333 متر که قبلاً تفکیک شده و زمین ما خانه کلنگی و سهم آن ها زمین خالی بوده که قبل از خرید ما شروع به ساختن کرده بود. زمین 3 دانگ 3 دانگ سند تک برگ از ثبت دارد که فقط خودمان گرفتیم و او ندارد و در حال حاضر متراژ زمین ایشان پس از عقب نشینی ها از زمین ما بیشتر می‌باشد. حال بنده میتوانم اقدام به درخواست قلع و قمع زمین نمایم؟ ادعای تصرف ملک توسط ایشان کنم؟ با این تفاسیر که از صاحب قبلی قولنامه ای ظاهر و باطن زمین گرفته ایم؟

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام هرچه از متراژ زمین شما کسر کردی ه و در زمین ایشان قرار دارد امکان طرح دعوی هست مگر در صورت توافق

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛
با توجه به موضوع چنانچه یک قطعه زمین سندی تفکیک نشده باشد و مشاع باشد هر مالک‌مشاع به نسبت سهم مشاعی در جز جز ملک شریک می باشد و اگر فردی تصرفاتی جز این بدون توافق داشته باشد امکان اقامه دعوا فراهم می باشد.
درصورت رضایت و نیاز به ادامه انجام کار با توجه به تخصصی و جزئی بودن امور حقوقی می توانید با بنده از طریق ذیل هماهنگ نمایید. #سلمان_رئوفی_پور #وکیل_پایه_یک_دادگستری_تهران 09123700383