مشاوره حقوقی رایگان - زمین منابع طبیعی بودن زمین

سلام وقت بخیر ببخشید من دو سال پیش زمینی در یکی از روستاهای اطراف شهر طبق سند عادی و قولنامه بنگاه خریدم و چند مدت پیش قسمتی از اون رو ساختم که اداره راه و شهرسازی شکایت کرد که زمین جزء منابع طبیعی هست و دادگاه طبق مدارک من رو تبرئه کرده ولی راه و شهرسازی شکایت حقوقی کرده برای قلع و قمع
خواستم بدونم برای گرفتن حق و حقوقم چی کار باید بکنم؟ آیا حکم برام صادر میشه؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زمین مال منابع طبیعی باشد
در این صورت شما باید علیه فروشنده طرح دعوی کنید و پول خود را طبق نظر کارشناس طبق رأی وحدت رویه دیوان عالی کشور مطالبه کنید.