مشاوره حقوقی رایگان - شکات کیفری ترک انفاق

با سلام. همسرم سال قبل به خاطر ضرب و جرح بنده بازداشت شد و بعد از از این که با قید وثیقه آزاد شد اومد و وسایل رو بار کامیون زد و من و فرزندم رو رها کرد و گفت برو طلاق بگیر. من صورتجلسه تنظیم کردم و نفقه خودم و پسرم رو اجرا گذاشتم. ایشون 6 ماه نفقه پرداخت نکردن که من درخواست صدور اجراییه و تهیه مسکن دادم که با توجه به استشهادات حکم تهیه مسکن اومده. الان 9 ماه هست. برم برای شکایت کیفری آیا بهش حبس میدن؟ من باید چی کار کنم؟ لطفا پاسخ بدین. سپاس.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله نسبت به ارائه شکایت کیفری ترک انفاق اقدام نمایید که منجر به حبس ایشان میشود