مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سیکلت سند سفید

با سلام. موتوری خریداری کردم. اقساط سند سفید. سال 95 بعد برای سند مراجعه کردم. قرار شد بیمه، خلافی و قبض آب با کد پستی را بدهم برای به نام که چون فروخته بودم مدارک خریدار رو دادم فروشگاهی که خریده بودم گفت بعد از 10 روز دیگر مراجعه کنم. اما با خریدار توافقم نشد. حالا اگر به نام شده باشه چطوری ثابت کنم و پس بگیرم؟ میتونم به شماره گذاری مراجعه کنم برای تعویض نام؟ یا شرکتی که خرید انجام شده؟ چه مدرکی باید جهت احراز ببرم؟ فاکتور خریدم هم مفقود شده؟

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

با سلام فقط می توانید مطالبه بکن رو بکنید یا اینکه توافقی فسخ قرارداد و برگردانید به حالت سابق