مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی اثر انگشت

با سلام.
بنده در سال 84 آپارتمانی به همراهی مادرم خریدم و سند آپارتمان به نام من شد ولی چون مادرم سهم داشت وکالتی به او دادم که تا زمان مرگ داشته باشد.
الان مادرم فوت شده و یکی از برادرانم مدعی شد که من سهمی از آن خانه ندارم و با پیگیری هایی که کردم متوجه شدم وکالت من در سال 89 از مادرم تفویض شده به برادرم و برادرم سند را انتقال داده به خودش . نکته ای هست که مادر بنده همیشه امضا میکرد و حتی در سال 84 و 87 و 94 و 95 در محضر خانه ها امضا میکرد و هیچ وقت اثر انگشت نمیزده.
ولی الان وکالتی که تفویض شده به برادرم فقط اثر انگشت دارد و هیچ نوشته و امضایی روی ان نیست. با توجه به این که مادرم متولد 1315 بوده اثر انگشتی از اون برای تطابق با این وکالت نامه ندارم. چگونه میتوانم اصالت این وکالت نامه را بررسی کنم؟
هیچ اداره ای هم با بنده برای در اختیار گذاشتن اثر انگشت وی همکاری نمی کند. آیا در ثبت احوال نمونه اثر انگشت با توجه به این که کارت ملی جدید نداشتند، موجود هست؟
آیا اگر شکایت جعل کنم و نتوانم ثابت کنم، برادرم می تواند از من ادعای تهمت بزند و برای من مشکل ساز شود‌؟
تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

جهت راهنمایی بیشتر نیار به بررسی مدارک است
با شماره بنده 09124117256
تماس بفرمائید