مشاوره حقوقی رایگان - اثرانگشت بر روی سنگ

سلام. من مدتی هست ک شیشه های ویلام را با سنگ میشکنن، سنگ هایی که باشون شیشه ها را شکستن را میشه ببرم انگشت نگاری، آیا اثرانگشت روی سنگ میمونه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
امکان پذیر می باشد ،
لیکن بدوا بهتر است شکوائیه تخریب و مزاحمت را تنظیم نموده و درخواست خود را ارائه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و بعد در مراجع قضایی شکایت خود را مطرح نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما نمی‌تونید چیزی را بیرید انگشت نگاری باید دستور قضایی وجود داشته باشد صرف میتونید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و با عنوان مزاحمت و تخریب شکایت کنید تا با دستور قضایی بتوانید انگشت نگاری و... انجام دهید.
به نظر ممکن است روی سنگ اثر انگشت مشخص نباشد.
به هر حال شما چاره ای ندارید تا از مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر افراد سابقه ای داشته باشد انگشت نگاری کمکتان میکند . ابتدا طرح شکایت تخریب نمایید تا رسیدگی بر مبنای ان ادامه یابد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید سپس بقیه اقدامات

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا در زمان مشاهده به پلیس 110 اطلاع و صورتجلسه شود . سپس از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کیفری به دادسرای محل تقدیم تا قاضی دستور شناسایی مجرم یا مجرمین را از هر طریقی صلاح می داند صادر نمایند . در تقاضای خود می توانید از قاضی درخواست شناسایی اثر انگشت را نیز بخواهید . تصمیم آن با قاضی است .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا به کلانتری محل اطلاع داده تا صورت جلسه شود و بعد اعلام شکایت کنید