مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با گاو

با سلام.
پدرم با موتور سیکلت به یک گاو برخورد نموده و منجر به فوت وی گردید.
صاحب گاو، تصادف را به عهده نگرفت و گاو تا رسیدن ما متواری شد و صحنه تصادف به هم خورده است
بعد از درخواست کارشناس،کارشناس نظر به واژگونی موتورسیکلت و شکستگی جمجمه را تایید کرد اما برخورد با گاو را به خاطر نداشتن شاهد تایید نکرد.
به دلیل به هم خوردن صحنه تصادف، صاحب گاو منکر این قضیه شد و شاهدان حاضر به شهادت نشدند.
آیا تقاضای کارشناس 3 نفره مناسب است؟ موتور بدون بیمه نامه بوده
به نظر شما این تصادف شامل دیه میشود؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر موفق نشدید ثابت کنید از صندوق مسئولیت استفاده کنید