مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی طرحی به رسمی

با سلام. بنده فرزند جانباز 25 درصد و آزاده می‌باشم. از تاریخ آبان 94 تا آبان 98 به مدت 4 سال دوران طرحم رو در یکی از بیمارستان های دولتی تهران گذراندم. آیا با استناد این 4 سال طرح با توجه به استفاده ایثارگران و فرزندان آن ها میتونم تبدیل وضعیت بدم و استخدام رسمی بشم یا خیر؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قاعدتا میتوانید اگر قبول نکردند باید به دیوان دادخواست بدهید