مشاوره حقوقی رایگان - تمدید پروانه ساخت

سلام.
بنده یک زمین به مساحت 3000 متر در یک روستا خریداری کردم برای تمدید پروانه ساخت به دهیاری و بخشداری مراجعه کردم. اون جا به من گفتن چون زمین خارج از طرح هادی هست پروانه ساخت رو تمدید نمیکنیم و حتی امکان ابطال پروانه و تغییر کاربری خانه باغ به کشاورزی هم هست.
آیا امکان ابطال پروانه من هست؟ پروانه قبل از طرح هادی صادر شده و آیا حق این رو دارن پروانه ساخت بنده رو تمدید نکنند؟

پاسخ ها :

تمدید پروانه ساخت عدم تمدید پروانه ساخت زمین زمین خارج از طرح هادی تغییر کاربری ملک به کشاورزی ابطال پروانه ساخت پروانه ساخت