مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کمیسیون عالی پزشکی سپاه

در سال 87 به عنوان بسیجی ویژه به استخدام سپاه درآمدم ، در سال 88 در حین خدمت از ناحیه اعصاب و روان دچار حادثه گردیده ، کمیسیون 134 سپاه رای به معلول حین خدمت دادند ، ولی رای کمیسیون عالی پزشکی سپاه بند ب ماده 121 قانون مقررات سپاه و معلول عادی می باشد ، برای شکایت از رای کمیسیون عالی برای معلول عادی به کجا مراجعه کنم .

پاسخ ها :

شکایت از کمیسیون عالی پزشکی سپاه اعتراض به معلولیت عادی معلول حین خدمت معلول عادی