مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام بنده وارد خونه مستاجرمون شدم با کلید یدک خودم ازم شکایت کرد و گفته طلا و جواهراتمون برده شده الان در کلانتری رضایت داده بدون قید و شرط و پرونده رفت دادگاه و قاضی پرونده رو بازگشت داد به کلانتری برای مشخص شدن قیمت اموال سرقت شده و هرچه زنگ میزنن به شاکی نرفته برای مشخص کردن دوباره پرونده فرستادن دادگاه
الان میخام بدونم جرم که بهم میدن چقدره؟!
سابقه کیفری هم ندارم

پاسخ ها :

محمد حسین شیرمحمدی

جناب آقای محمد حسین شیرمحمدی :

سلام در صورت رضایت تا سقف مبلغ قانونی ،قانون اخیرالتصویب کاهش مجازات حبس خیر سابقه محسوب نمی شود و قرار موقوفی تعقیب صادر می گردد