مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در کار و سرمایه

با سلام. بنده با یک نفر کار شراکت را یک سال پیش شروع کردم. با این مضمون که کل سرمایه کار از بنده باشد و طرف مقابل مثل بقیه کارگر ها حقوق برای خودش برداشت کند. در آخر هر چقدر کار سود کرد به سه تقسیم شود. از این 3 تقسیم، 2 تقسیم مال بنده و یک تقسیم برای ایشان. کار ما تولید بوده. میخواستم ببینم تورم جامعه که باعث بالا رفتن قیمت سرمایه ای که من برای کار گذاشتم، شامل سود جهت شراکت می شود یا نه؟

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

باسلام تورم تاثیری ندارد مفاد قرارداد قابل اجراست و حقوی کارگر طبق قانون باید پرداخت بشه