مشاوره حقوقی رایگان - تنصیف اموال

با سلام.
اگر زوج و زوجه در طول زندگی مشترک یک خانه به صورت سه دانگ - سه دانگ مشاع خریداری کنند و بعد از مدتی زوج درخواست طلاق دهد. تکلیف در شرط تنصیف اموال چیست؟ آیا زوج باید یک دانگ و نیم از سه دانگ خود را به زوجه بدهد؟

پاسخ ها :

تنصیف اموال در صورت طلاق از طرف مرد شرط تنصیف اموال ملک مشاع با همسر تنصیف اموال زوج ملک مشاع طلاق