مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین و طلاق

با سلام و احترام اگر همسرم حکم عدم تمکین در دادگاه صادر شود و من بخواهم در خواست طلاق بدهم و با توجه به اینکه در صفحه 8 عقدنامه در خصوص بخشیدن نصف دارایی به زن در صورت درخواست طلاق از سوی زوج و اینکه این صفحه را امضا نموده ام آیا با توجه به اینکه همسرم عدم تمکین خورده باید نصف دارایی را بدهم و آیا اجرت المثل تعلق میگیرد یا خیر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند اطلاع از جزیات بیشتری هست در هر حال اجرتالمثل در صورت ناشزه نبودن است