مشاوره حقوقی رایگان - تنصیف اموال

با سلام و احترام اگر مردی خودش بخواهد خانمش را طلاق بدهد که بچه ها نیز با خانم هستند نصف اموال شامل چیست آیا محل مسکونی که یک آپارتمان است انرا نیز شامل میشود؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. همه اموالی که بعد ازدواج بدست آوردید باید تقسیم بشه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

یک وکیل

شامل اموالي ست كه صرفا از زمان ازدواج به دارايي مرد اضافه شده