مشاوره حقوقی رایگان - مجروحیت در دوارن جنگ

با سلام. بنده در سال های 63 و 64 در تهران با برخورد ترکش راکت یا موشکی که عراق انداخته بود با صندق عقب و باک ماشین پدرم دچار آتش سوزی شد و من هم که بچه ای چهار یا پنج ساله بودم و در ماشین نشسته بودم از ناحیه دست، سر، صورت و بدن شدید دچار سوختگی شدم و تا به حال هم صدمات و لطمات آن را تجربه میکنم و متاسفانه هیچ اداره و سازمانی بنده را استخدام موقت هم نمیکند.به دلیل این سوختگی و مسائل دیگر. میخواستم بدانم آیا من هم جزء جانبازان و ایثارگران به حساب می آیم و میتوانم اقدام کنم؟ چون واقعا سخت است که در جامعه جایی نداشته باشی و نه کاری به تو بسپارند و نه وضیعتت را در بین خودشان راه بدهند و کلا یک فرد طرد شده باشی؟
حال من به کجا و کدام سازمان باید مراجعه کنم تا بتوانم خرجی و درآمدی کسب یا دریافت کنم برای گذران زندگی؟ در این شرایط بد اقتصادی جامعه، شما را به خداوندی خدا کمکم کنید. من یک فرزند پسر 10 ساله دارم که احتیاج به تحصیل و زندگی دارد.
ممنون از وقتی که صرف بنده کردید و من را راهنمایی میفرمایید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به بهزیستی مراجعه کنید و تحت پوشش بهزیستی قرار بگیرید