مشاوره حقوقی رایگان - مجروحیت در دوران جنگ

سلام. بنده به عنوان سرباز وظيفه سپاه ٢٧/١٥ روز سابقه جبهه و مناطق درگيري در آذربايجان غربي و كردستان را دارم.در سور كوه حاج عمران در عملياتي بر اثر موج انفجار مجروح شدم و به بيمارستاني در سردشت و پيرانشهر انتقال يافتم. بعد چند روز مرخص شده و به پادگان در اروميه برگشتم ولي متاسفانه ضرب ديدگي كمرم را جدي نگرفتم. الان به خاطر بالا رفتن سن عود كرده و ضمنا از سپاه اروميه گواهي حضور در جبهه و منطقه امنيتي را گرفته و به تهران هجرت آورده ام ولي مدارک بستري و مجروحيتم را ندارم و گم كرده ام. لطفا راهنمايي فرماييد.

پاسخ ها :

سیدمجید شریفی

جناب آقای سیدمجید شریفی :

با سلام و احترام
دوست عزیز . درخصوص مشکل شما باید به عرض برسانم متاسفانه خیلی از بچه های جنگ و جبهه این مشکل را دارند. خوب طبیعی است. آن زمان کسی به فکر درصد جانبازی و غیره نبود. تمام فکر و ذهن همسنگران . حفظ کیان این مرز و بوم بود و الا همان موقع تمام مدارک بیمارستانم را اخذ می نمودید تا بتوانید از آن استفاده کنید. به هرحال گذشت. دوست عزیز بدلیل اعلام گزارش ستاد کل نیروهای مسلح. به سلسله مراتب، قانونی سال گذشته تصویب شد تا آن دسته از ایثارگران که فاقد مدرک بستری، می باشند، به تشخیص کمسیون بدوی و عالی سپاه ، مجروحیت احراز شود سپس جهت تعیین درصد جانبازی به بنیادشهید و امور ایثارگران معرفی ، سپس در کمسیون احراز و درنهایت تعیین درصد جانبازی توسط کمیسیون اعلام نظر خواهد شد. حال اگر موارد مذکور را انجام نداده آید. بدین روش میتوانید به حقوق خود و به حق خود برسید

موفق باشید