مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ابطال وکالت بلاعزل با حق توکیل

سلام و خسته نباشید. چند سال پیش به دلیل اختلاف با خانواده خودم مستقل شدم. بخاطر شرایط کاری اقماری و خطرناکی که داشتم از ترس اینکه مبادا بعد من خانواده ام همسر و فرزندانم را از هم جدا کنند و حتی اموال ام را طبق قانون وراث از ایشان بگیرند. در محضر یک وکالت کامل ( حضانت، اموال، حق طلاق و ..) را با حق توکیل به نام همسرم تنظیم کردم. پس از مرور زمان متوجه اشتباه و تصمیم عجولانه ام شدم این امر اهرمی برای تهدید به دست همسرم شده. لذا خواهشمندم در این خصوص بنده را راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسن شعبانی

حسن شعبانی :

امکان ابطال یافسخ وکالتنامه بلاعزل نمی باشد..

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام می توانید برای همسرتان ضم امین یا وکیل نمایید

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

همانگونه که میدانید وکالت بلاعزل را نمیشود بهم زد مگر عقد پایه ای آن که بر مبنای آن عقد وکالت تنظیم شده بهم‌ بخورد

یک وکیل

سلام
وکالت بلاعزل در دو صورت باطل می‌شود ؛
در صورتی که وکیل ( همسرتان ) با حضور در یکی از دفاتر اسناد رسمی از وکالت بلاعزل استعفا دهد
و حالت دوم اینکه اصلا عقد لازمی بین دو طرف منعقد نشده باشد که شما بخواهید در شرط ضمن عقد، عزل وکیل را بپذیرد یا نپذیرد.
در چنین مواردی این ادعا با بررسی مدارک و مستندات، شهادت شهود و یا اقرار خوانده (همسرتان ) قابل اثبات است؛ در این مورد باید دادخواست ابطال وکالت بلاعزل را ارائه کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بطور کلی روند ابطال وکالت بلاعزل بسیار سخت هست و تمایل دادگاهها به عدم پذیرش باطل کردن آن است اما از نظر حقوقی جند راهکار وجود دارد : 1. ضم امین به وکالتنامه برای نظارت 2. ابطال شرط عدم عزل به وسیله اینکه ثابت کنید عقد خارج لازمی وجود نداشته تا ضمن آن وکالتنامه تنظیم گردد با ابطال آن قسمت وکالتنامه قابل عزل میشود و میتوانید وکیل را عزل کنید