مشاوره حقوقی رایگان - تست اعتیاد

از یک نفر خانم که دارای دو فرزند دختر میباشد مشکوک به مصرف مواد محرک بودیم در دو مرحله در منزل کیت تست شیشه او مثبت شده و یک مرحله از کیت ده تایی استفاده نموده ایم تست بنزودیازپین مثبت شد با توجه به اینکه مشکل خود را پنهان نماید می گوید چون شوهرم این مواد را مصرف کرده و با من هم خوابی داشته به این دلیل تستم مثبت شده باتوجه به اهمیت آینده دو دختر که در معرض نابودی قرار گرفته خواهشمندم جواب این سوال را از لحاظ علم ازمایشگاهی ایا امکان مثبت شدن تست این خانم به دلیل مصرف شوهرش که در کنار او مصرف نکرده و فقط دلیل ان را هم خوابی میداند وجود دارد؟
تست بنزودیازپین شامل چه مواردی میشود؟
آیند دو دختر بسته به جواب این سوال است که مادر انها نتواند مشکل خود را پنهان نماید
فرض بر این شوهر در بیرون از خانه شیشه یا بنزودیازپین مصرف کرده باشد.

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

باسلام.
اولا اینکه کسی که مصرف مواد صنعتی میکند علایمی دارد که نشان دهنده اعتیاد اوست.
گود شدن زیر چشمها.
گوشه گیری.
نداشتن حوصله.
غیب شدن در ساعاتی از روز.
عدم رعایت بهداشت فردی.
حوصله صحبت کردن ندارد.. واگر زیاد بخواهید با او صحبت کنید با دلخوری و لرزش دستهای وی مواجه خواهید شد.
صادق نیست. دروغ میگوید.
در ساعاتی از ردز خیلی زیاد با نشاط است.
این قبیل افراد خوراک مناسبی ندارند.
نیاز جنسی آنها تحلیل میرود.
ثانیا. اضافه بر موارد فوق اینکه مصرف مواد از هرنوع که باشد توسط شوهر این خانم و متعاقبا هم خوابی با این خانم ولو به دفعات متعدد ارتباطی به مثبت شدن نتیجه آزمایش ایشون نداره.. چون طبق اقرار ایشون شوهرشون هم مصرف کننده است و خودشون هم اگر علایم بالا رو داشته باشند قطعا مصرف کنند که طرفین میلی به رابطه جنسی نخواهند داشت.
احتمال زیاد این خانم مصرف کننده است