مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

همسرم فوت شده است پدر شوهرم از من برای گرفتن حضانت فرزندم شکایت کرده بود و در دادگاه اعلام کرده که من اعتیاد به شیشه دارم و بعد از ابلاغیه کلانتری به من و دیدن پیام از طریق دادگاه به من که به پزشکی قانونی برم و آزمایش بدم و من با توجه به اینکه پدرشوهرم به من گفت که نمیخواد بری دادگاه و میخوام سازش کنم و من به خاطر این حرف به دادگاه نرفتم و با نرفتن من به دادگاه و پزشکی قانونی به دادگاه ثابت شد که من اعتیاد دارم و حضانت به رای به این شد که پدر شوهرم حضانت را گرفت و من بعد از مدتی درخواست حضانت فرزندم را از دادگاه کردم و اعلام کردم که پدرشوهرم به من گفته بود که نرو دادگاه و به این طریق حضانت از من گرفته شد و از دادگاه درخواست کردم که مرا به پزشکی قانونی بفرستد و تست اعتیاد بگیرن که من اعتیاد ندارم و حضانت فرزندم را بگیرم باتوجه به اینکه در این دادگاه آخری پدرشوهرم دوباره اعلام کرد که من اعتیاد دارم و من در همون دادگاه اعلام آمادگی برای تست اعتیاد را داشتم خواستم بدونم آیا قاضی باتوجه به رای قبلی که حضانت با پدرشوهرم است باز هم بدون گرفتن آزمایش حضانت را به پدر شوهرم میدهد یا من را برای آزمایش میفرستد و اگر میفرستد پس چرا در دادگاه آخری بمن گفت آزمایش نمیفرستم و باید پرونده قبلی را ببینم و آیا یه دفعه برایم پیام برای معرفی به پزشکی قانونی می آید؟ من درخواست پزشکی قانونی برای تست دادم اما الان 1ماه از دادگاهی گذشته که از طرف دادگاه هیچ ابلاغیه ای نیومده که من برای تست اعتیاد به پزشکی قانونی بروم و نه رای صادرشده یعنی قاضی بدون گرفتن تست اعتیاد رای را با توجه به توصیحاتی که اول متن گفتم رای را صادر میکند؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

حضوری به شعبه دادگاه مراجعه و پیگیری کنید

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

اگررای غیابی بوده باشد شماواخواهی کنید دادگاه رسیدگی می کند درصورت نیاز به پزشکی قانونی معرفی می کند