مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم الارث به ساير وراث برای ملک در وثيقه وزارتخانه

با درود

خواهرم قصد دارند سهم الارثشان را از ملك پدري به من و خواهر ديگرم واگذار نمايند. سند ملك در وثيقه وزارت بهداشت مي باشد. براي آزادسازي سند اقدام شده و مراحل اداري را مي گذراند. حال خواهرم چطور مي تواند با روش مطمئني كه قابل ابطال نباشد و وي را به انتقال با سند رسمي پس از آزاد سازي سند ملك ملزم بنمايد اين انتقال را انجام دهد.

با سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا قرارداد واگذاری تنطیم شود و سپس وکالت در تنطیم سند ولو به خود ، داده شود.