مشاوره حقوقی رایگان - نحوه برخورد با پرسنل اخراجی و مبلغی که به سیستم بدهکار هستند

با سلام
اینجانب به عنوان مسئول واحد مالی، صندوق دار خود را به علت سرپیچی از دستورات و اطاعت نکردن از اینجانب و ثبت نکردن اسناد مالی صندوق و بانکها و از همه مهمتر نداشتن حتی دانش مالی و دیگر مسائل عدم نیاز اعلام نموده ام و ایشان تقریبا یک ماهی است که در شرکت حضور ندارند ولی در زمان انجام محاسبات برای تسویه حساب ایشان مبلغ حدود 7 میلیارد تومان بدهی موجود می باشد من چطور میتوانم با ایشان تسویه حساب کنم ؟؟؟ در ضمن پس از رفتن ایشان سیستم مالی به طور کل اطلاعاتش پاک شده بعد از یک ماه از رفتن این نفر ممنون میشوم اگر سریعا پاسخ دهید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظر اقدامات مغرضانه بوده و بعضا مشاهده میگردد در امور مالی پس از نقل و انتقال های مدیریتی حذف سوابق مالی صورت می گیرد که میتواند مجرمانه باشد