مشاوره حقوقی رایگان - پرونده ایراد جرح صدمات بدنی در تصادف

با سلام در تاریخ 20/7/1398 با یکه از اشناها در حال برگشتن به منزل بدیم که تصادف کرد و من که سرنشین جلو بودم و به علت اینکه باردار بودم و دو پزشک یکی احتمال شکستگی بینی رو داد و دیگری شکستگی رو رد کرد که بعد زایمان و رفتن نزد چند پزشک و در آخر هم کمیسیون شکستگی بینی رو تآیید کرد الان 3 ماهه میگزره و هیچ گونه ابلاغیه ای نیومده البته در روند پرونده آخرین موضوع پرونده به لحاظ ضرورت و اخذ مجدد نظریه پزشکی قانونی تجدید و به تاریخ 13/10 موکول شد البته بعد از نظریه پزشکی قانونی در تاریخ شش هفت 99 این دومین باریه که اینچنین موضوعاتی تو پرونده هستش الان نمیدونم باید چیکار کنم که زودتر به نتیجه برسم و آیا میشه که نظریه کمیسیون پزشکی قانونی عوض بشه ممنون و با سپاس پیشاپیش از راهنمایی هاتون

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. باید پرونده را پیگیری کنید و در صورت نیاز مجددا به پزشکی قانونی بروید تا روشن نشدن نظریه پزشکی قانونی دادگاه رای نمی دهد.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر تایید کردن اصولا تغییر نمیدن ولی شما حتما تماس بگیرید تا ببینید نتیجه چی شده است و قطعا طول درمان هم تعیین میکنند برای شما