مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه عمل زیبایی در تصادف

با سلام. بنده در تصادف بینی ام شکسته شد و بنده با عکس و رای پزشک قانونی جا انداخته شد ولی از لحاظ تنفس هنوز مثل روز اول نشده و بینی ام زشت و پهن و یک کم کج شده. میتونم باز شکایت کنم بابت عمل زیبایی؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شما در نفس کشیدن دچار مشکل هستید و نیاز به عمل درمانی داشته باشید می توانید مطالبه هزینه مازاد بر دیه را نماید