مشاوره حقوقی رایگان - سال1392 خونه ام دادم پسرم بدون قرارداد حالا میخوام بلندش کنم چیکار کنم

سلام من خونه ام رو به پسرم سال 1392 دادم حالا عروسم خودش خونه گرفته البته بخاطر وامش به نامش نیست در ضمن برای مسکن پرند هم اسمشون در اومده و همه به نام عروسم پسرم چیزی به نامش نیست تلفن خونه رو قبض رو پرداخت نکردن و چند سال خط جمع شده و عروسم خودش خط به نام خودش گرفته و خساراتی هم به منزل زدن لطف کنید بگید برای تخلیه چیکار کنم سپاسگزارم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر قراردادی ندارین تقاضای خلع ید را ارائه دهید و قبل از آن اظهار نامه ای به متصرف ارسال کنید