مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره از طرف مستاجر

سلام. ملكي توسط بنگاه غيابي رهن كامل شده و كل مبلغ پرداخت گرديده. بعد از آمدن از تهران با اساس متوجه عيوب زيادي در آپارتمان فوق شدم. از قبيل نشتي آب فاضلاب به داخل كابينت ها و در اتاق ها پر از كك و بيد و حشرات موزي فراوان هست و هيچ يك از لوازم گرمايي و سرمايي كار نميكنه كه گفته بودن چيلر داره كه فاقد چيلر مي باشد و فقط يك شوفاژ از طريق پكيج كار ميكند كه تمام گاز توليد شده از پكيج وارد ساختمان و خفگي ميگردد. به موجر همان روز اعلام کردم. دريافت وجه با كسر اجاره و حتي كمسيون املاك را از تاريخ ٦/٢٠ اعلام كردم و هيچ گونه كاري نكردن. اظهارنامه از طريق ثنا براي ايشون فرستاده شده و هنوز اساس منزل را نچيدم به اين عنوان كه امروز فردا ميكنن. لطفا راهنمايي كنيد با توجه به شرايط كرونا هيچ گونه امكان استريل منزل وجود نداره. از صبرتون كمال تشكر را دارم.

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

با توجه به عیوب موجود و عدم امکان بهره مندی مطلوب از ملک استیجاری ‌،امکان فسخ قرارداد و استرداد ودیعه یا رهن رو دارید.