مشاوره حقوقی رایگان - عدم پذیرش مدیریت ساختمان توسط ساکنین

با سلام
بنده ساکن یک واحد از مجموعه بیست واحدی هستم که فاقد مدیر ساختمان است و هیچ کس هم حاضر به قبول مسئولیت نیست؛ چنانچه فردی مسئول دریافت حق شارژ برای پرداخت حقوق نگهبانی، آب و برق شود، آیا مسئولیت حقوقی در حوادث، متوجه وی می باشد یا خیر؟ ضمنا ساختمان فاقد هر نوع بیمه نامه از جمله بیمه نامه آسانسور، آتش سوزی و... است. ضمنا برای اثبات عدم مسئولیت مدیریت، نیاز به جمع آوری امضا از اهالی میباشد یا خیر؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود : حتی با جمع کردن امضا هم مسئولیت مدیر کم نمیشود خصوصا در مورد بیمه نکردن ساختمان (بیمه های اجباری) توصیه میکنم که حتما قانون تملک آپارتمانها را مطالعه فرمائید ، بسیار مفید و ضروری است. پایدار باشید