مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

دختری 29 ساله هستم 10 سال هست با کسی دوستم و رابطه جنسی برقرار کردم قصد دوستی ما اول ازدواج بود بعد خانوادش مخالفت کردند الان من وابستگی شدید دارم و همیشه با هم دعوا میکنیم خسته شدم از این همه مخالفت ها که کردند الان میخوام ازش جدا بشم نمیتونم چون من الان زن شدم ترو خدا کمک کنید چیکار کنم که من بتونم دیه پرده بکارتم را بگیرم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما ميتوانيد مهرالمثل دريافت نماييد يعني اگر بين شما رابطه زوجيت نبوده و پرده بكارت شما از بين رفته باشد شما ميتوانيد از اين اقا مهريه يك خانم با شرايط عادي و عرفي را دريافت نماييد