مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی

سلام، وقت بخیر. ببخشید از شما سوالی داشتم دوست من با خاله اش دعوا کردن و شوهر خواهر خاله دوستم برگشته به دوستم گفته وسیله ای از خونه شما گم شده. چون زن داداشم وسیله هامون رو دزدی میکنه. بعد دوستم گفته فقط زنجیر طلا که شک دارم کار بابام باشه و شاید خالم، خواهر شوهر خاله دوستم رفته حرف ها رو تحریف کرده میگه خواهر زاده میگه تو دزدی میکنی و فحاشی کرده و افترا زده. بعد خاله دوستم بهش گفته میرم ازت شکایت کنم به خاطر تهمتت و میندازمت زندان. چه حکمی دارد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مقنن دو نحوه اِعمال مجازات پیش بینی کرده است و دادرس دادگاه را مخیر کرده است که مرتکب را به یک ماه تا یک سال حبس و تا 74 ضربه شلاق محکوم کند. یا اینکه اگر شخصیت مرتکب به نحوی بود که باید درباره او مجازات مناسبی تعیین شود بر حسب مورد حبس تعزیری و یا شلاق تا 74 ضربه را مورد حکم قرار دهد. ولی اکثرا کمتر از سه ماه و تبدیل به جزای نقدی میشود