مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وام با یک ضامن

سلام، خسته نباشید. ببخشید ما خانواده شهید هستیم. مامانم حقوق بگیر هست. میخواستم بدونم میشه وام 50 تا 100 میلیونی با یک ضامن گرفت؟ یا مثلا یکی از ضامن ها خود مامانم باشه شخص وام گیرنده منظورم هست.

پاسخ ها :

دریافت وام با یک ضامن ضمانت مستمری بگیر بنیاد شهید برای دریافت وام دریافت وام توسط خانواده شهدا وام بانکی ضمانت وام