مشاوره حقوقی رایگان - حجر متوفی

با سلام و خسته نباشید. پدرم فوت شده. بعد از فوت متوجه شدیم همسر دوم پدرم با توجه به بیماری پدرم و کاهش سطح هوشیاری اقدام به دریافت وکالت از پدرم کرده و اموال پدرم را به نام خود کرده. از طریق پزشک قانونی مرکز نامه دارم که پدرم در تاریخ وکالت قادر به اداره امور مال خود نبوده و در نهایت در دادسرا کیفرخواست طرف مقابل صادر شد و الان در مرحله دادگاه هستیم. وکیل طرف مقابل در جلسه رسیدگی دادگاه در صورتجلسه عنوان کرده که در خصوص دعوی محجوریت ادعای محجوریت پس از فوت دعوی حقوقی بوده و جنبه کیفری ندارد. در صورتی که من کیفری شکایت کرده ام. آیا ادعای وکیل متهم صحیح است؟ اگر شکایت کیفری نباید میکردیم. چرا در دادسرا بعد از صدور کیفرخواست چیزی به ما نگفتن که شکایت باید حقوقی باشه. چون منتظر رای دادگاه هستم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
سوء استفاده از ضعف نفس محجورین وفق ماده 596 جرم انگاری شده است
موضوع تخصصی است

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید