مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت قوانین دادگاه و اداره ثبت

آیا قوانین اداره ثبت و دادگاه درباره مستثنیات دین (منزل مسكونی كه فرد در آن ساكن است و در رهن بانک مسکن ) تفاوت میکند؟ و کدامشان مقدم تر میباشند؟ و این منزل تنها دارایی فرد میباشد. که شخص کارگر است و جهت مهریه یک چهارم حقوق و منزلش توقیف شده
با تشکر فراوان از شما

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام خیر تفاوتی نمیکند و برای شمول مستثنیات دین در هر اداره و مرجعی به قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی رجوع خواهد شد

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

بلی...قوانین آن متفاوت است. در هر صورت چنان چه شخص یک منزل مسکونی داشته باشد ، ملک مذکور به جهت شمول مستثنیات دین بر آن ، به نظر قابل فروش نیست.