مشاوره حقوقی رایگان - موتور مزایده ای

با سلام یک موتور پیدا کردم طرف موتور شو از یک مزایده برنده شده بود
میگفت که یک کاغذ نمیدونم چی ‌چی شو گم کرده و فقط کاغذ مزایده رو داره که خیالم راحت با‌شه و از این جور حرفا میخوام بدونم موقعی که موتور رو خریدم میتونم براش سند بگیرم و موتورش غیر قانونی نیست؟

پاسخ ها :

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام
معمولا وسایل نقلیه ایی که از طریق مزایده به فروش میرسند اغلب فاقد اسناد مالکیت می باشند . چرا که یا از طریق قاچاق وارد کشور می شوند یا در نتیجه ارتکاب جرمی توقیف می گردند. و برای این وسایل سند جدیدی صادر نمی شود . لذا قبل از اقدام به معامله بهتر است به اداره راهنمایی و رانندگی و نیز ارگانی که این وسیله را فروخته مراجعه نمایید .