مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

با سلام
بنده در سال 1386 یک قطعه زمین با قولنامه عادی از شخصی خریدم ( به موجب وکالتی که به اقای ع داده بود ) امسال به جهت دریافت سند به اقای وکیل فروشنده مراجعه کردم ایشان من را به اداره ثبت فرستادند اداره ثبت اسناد اعلام کردند که سند به نام شخص فروشنده صادر شده ولی به علت جابجایی ساختمان اداره دسترسی به پرونده سند وجود ندارد و فعلا مفقود می باشد شما برای این ملک تقاضای صدور سند المثنی بنمایید و بعد از صدور المثنی به دادگاه تقاضای الزام به تنظیم سند بدهید و طبق حکم دادگاه سند را تحویل بگیرید که این مراحل انجام شد و ملک به درخواست من طبق دستور موقت بازداشت شد اکنون فرد دیگری با مبایعه نامه عادی به مورخه سال 1391 و وکالت نامه به همان تاریخ از اقای ع اعلام نموده که سند نزد ایشان است و از من و دو نفر شاهد دیگر در استشهادنامه به عنوان شهادت کذب شکایت کیفری نموده است ضمنا نامبرده در پرونده الزام تنظیم سند در دادگاه نیز به عنوان شخص ثالث ورود نموده است سوال ایا با شرایط ذکر شده شکایت نامبرده قانونی است و امضا استشهادنامه اداره ثبت حکم شهادت کذب را دارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

خیر شهادت کذب محسوب نمیشه چون شما خریدار بودید و سوءنیتی نداشتید پس شکایت شاکی نتیجه ایی ندارد

مونا کلامرج الیاسی

مونا کلامرج الیاسی :

استان :

سلام.خیر،شرایط تحقق جرم شهادت کذب در این پرونده محقق نیست.

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

خیر با توجه به اینکه شما قبل از ایشون خریداری کردید ملک متعلق به شماست