مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل املاک موروثی و اسلحه

با سلام و احترام. پدر من حدودا 14 سال فوت کردند و حدودا 5 قطعه زمین و اسلحه ایشان در اختیار برادر بزرگتر بوده و اسلحه را بنام ایشان انتقال داده ایم آیا اکنون میتوانیم سهم خود را از اسلحه و اجاره مدت زمانی که املاک در اختیار ایشان بوده را طلب کنیم. با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که تصرف املاک بدون اجازه و رایگان نبوده میتوانید دادخواست اجرت المثل ایام تصرف را همراه با خلع ید در صورتی که املاک سند داشته باشد بگیرید